ConhIT 17.04.2018 - 19.04.2018

IT rešitve za ambulante, laboratorije, hardware in IT infrastruktura ter software za bolnišnice


2017: 451 razstavljavcev

           9.000 obiskovalcev


conhIT – connecting Healthcare IT

Vodilni dogodek IT v zdravstvu »conhIT«, se bo že devetič odvijal v Berlinu med 17. in 19. aprilom 2018. Na sejmu se bodo srečali proizvajalci, uporabniki in predstavniki iz političnih in znanstvenih krogov. ConhIT je industrijski sejem, kongres in akademija z različnimi dogodki mreženja.


∞ Poglejte si rešitve na industrijskem sejmu conhIT.


Leta 2017 si je 9.000 obiskovalcev iz  več kot 60 držav na 18.000 m2 razstavne površine ogledalo rešitve, ki jih lahko skupaj z IT strokovnjaki vpeljejo v svojih okoljih, da bodo s tem izpolnjevali bodoče zdravstvene naloge. Poiščite vaše rešitve pri več kot 400 razstavljavcih, da boste hitrejši in tudi stroškovno učinkovitejši. ConhIT Virtual Marketplace vam vnaprej nudi pregled nad rastočim številom razstavljavcev. in možnost mreženja, dogovarjanja sestankov pred začetkom sejmom.


∞ Prisluhnite rešitvam na conhIT kongresu.


∞ Razvijajte rešitve na conhIT akademiji.


Mreženje z vašimi rešitvami na conhIT.


V letu 2017 so udeleženci iz 20 držav mrežili na  conhIT poslovnih srečanjih, ki sta jih organizirala Berlin Partner in EEN Europe Enterprise Network. Povežite se z vašimi bodočimi partnerji na conhIT-u.  Poiščite tudi bodoče možnosti na naših Career Services z oglaševanjem v conhIT borzi prostih delovnih mest.

 

Cene vstopnic so pri predstavništvu  MESSE BERLIN  cenejše kot pri vhodu na sejem in tudi cenejše

od on-line prodaje preko sejemskega portala:

- Dnevna vstopnica za poslovne obiskovalce + KONGRES: 44 € (na blagajni: 55 €)

- Stalna vstopnica + KONGRES: 88 € (na blagajni 110 €)

 

NAROČILO VSTOPNIC:

Miha Čebulj

+386 (0)31 312 914; e-mail: miha.cebulj@messe-berlin.si


Dobrodošli na ConhIT!

 http://www.conhit.com/media/cit/cit_dl_en/logo_en/conhIT_Logo_Connecting_Datum_en_quer_4c_grau.png

 

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili. Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

Polja označena z * so obvezna!

    1. Ekspogrupa d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.