Boot and Fun 29.11.-02.12.2018

Меѓународен саем на пловила, водни спортови и рекреативни дејности на отворено 

2017: 726 изложувачи од  16 држави; 40.000 посетители


 Берлин лежи среде најголемо континентално водно спортско подрачје во Европа. Хавел езера, бранденбуршки обални води, езерското подрачје на Mecklenburg, поезерје на Lusitania и блискиот брег на Балтик се рај за возење на моторни чамци, едриличари, кануисти и љубители на трендовски спортови за забава. Со 3.600 км пловни води, 5.000 езера Берлин Brandenburg е покраина за сонување за љубителите на водни спортови. На овој саем во својот елемент се љубителите на природата, рибарите и љубителите на водни спортови.

Интересирање за водени спортови и туризам, кој е поврзан со вода е во голем подем. BOOT&FUN спаѓа меѓу водечки саеми за чамци, наменети на крајбрежни и копнени води и нуди широки можности на понуди за одушевените врз водните спортови.  

Со широка понуда на спортови за забава, гњуречка опрема и претставување на најубавите покрајини, познати по водни спортови овој саем во германска метропола е битна информациска платформа и настан на година за сите, кои ги сакаат водните активности.

Двигнете ја заставата оваа есен и доедрите на BOOT&FUN како изложувач или посетител.


Ulaznice uskoro u prodaji.

Više informacija o sajmu na: https://www.boot-berlin.de/en/

Rezultat iskanja slik za boot & fun 2018


 

 
 

 


 

Контактирајте не

 

Контактирајте не преку мрежниот образец и во најкусо можен рок ќе ви одговориме.

Полињата означени со * се обврзни!

 

 
 
I AGREE

Website uses cookies to improve the functioning

By using  this site, you agree to our use of cookies, which are designed to improve your user experience on our website.  More about cookies.