STAGE SET SCENERY 18.6. - 20.6.2019

Меѓународен саем за театарска, филмска, медијска и приредувачка технологија


Stage Set Scenery- Меѓународен саем за театарска, филмска, медијска и приредувачка технологија:

 ќе се одвива од 18 до 20 јуни 2019 на саем MESSE BERLIN. Саемот нуди многу сегменти од подрачје на приредувачки дејности, како што е стручно планирање на театарска и филмска уметност, сценска технологија, звучни, светлосни, видео и медијски технологији, мејк ап, костимографија, изложбени и музејски технологији, и ќе опфати пазар на постоечка и идна индустрија на тоа подрачје. Саемот е организиран во соработка со German Theatre Technical Society (DTHG) (Германско здружение на произведувачи на театарско-техничка опрема), кое спаѓа меѓу најстари здруженија од тој вид во Германија. Клучни цели се здружување на производители и практични корисници од подрачје на приредувачка технологија. Друштвото DTHG е исто така соорганизатор на меѓународна конференција  Stage-Set-Scenery, кој е исто така составен дел на саемот.

 

ИЗЛОЖБЕН СПРЕКТАР:

        Архитектурно сценско планирање,

        Сценска технологија

        Расвета и светлосни ефекти

        Aудио и студио опрема

        Aкустично поставување и опрема

        Видео технологија

        Kомуникације и мрежа

        Медијска технологија

        Конференцијска опрема

        Mузејска технологија и опрема

        Koстимографија

        Mејк-ап

        Декорација

        Посебни ефекти

        Технички инсталацији


** Саемот се одвива секој две години.**

Ulaznice možete najpovoljnije kupiti kod predstavništa MESSE BERLIN:

-DNEVNA ULAZNICA: 20-€  (na kasi: 40-€)

- PERMANENTA ULAZNICA :  32-€ (na kasi 58-€)

 - STUDENT ULAZNICA  :  10-€

-KONGRES Stage Set Scenery Night: 36-€

 

 

Miha Čebulj

 Tel.: +386(0)5905 1410; GSM: +386 (0)31 312 914

  miha.cebulj@messe-berlin.si

 

Tamara Stanarević

 Tel.: +386(0)5905 1411

  tamara@messe-berlin.si

 

Dobrodošli na SSS 2019!

 

 


 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
I AGREE

Website uses cookies to improve the functioning

By using  this site, you agree to our use of cookies, which are designed to improve your user experience on our website.  More about cookies.