04.03.2020-08.03.2020

Водечка светска туристичка берза

2019: 8.000 изложувачи од 182 држави на 160.000 м2

          123.000 посетители - 64% деловни посетители


ITB Berlin е најголема туристичка берза на светот. Важноста на туристичка берза ITB Berlin е во деловните средби  и на представувањето на најновите научно-истражувачки резултати и прогнози на туризмот како една од најважните стопански гранки за актуелната година. За стручната и деловна јавност тој настан секако претставува важен извор на информации за трендовите на туризмот.

ITB Berlin важи за важна точка на туристичка понуда и барања.

Саемот опфаќа: туристичка понуда на сите држави на светот, организатори на патувања, системи за резервации, сите видови на превозници, хотели, ...

ITB Berlin е Б2Б платформа за деловни посетители  - одлична прилика за средби на деловни партнери .

За сите останати  ITB Berlin  е прекрасна можност да се открие целиот свет во неколку часови.


>>>INFORMACIJE ZA IZLAGAČE<<<


>>>INFORMACIJE ZA POSETIOCE <<<


Ulaznice su kod predstavništva sajma MESSE BERLIN najpovoljnije:

1) Stalna ulaznica za poslovne posetioce: 48€ (on-line 60€, kasa: 90€)
2) Dnevna ulaznica za poslovne posetioce: 34€ (on-line 42€, kasa: 62€)
3) Dnevna ulaznica za publiku(subota i nedelja): 13€

 

Ulaznice možete da kupite i platite kreditnim karticama i sami odštampate uz pomoć donjeg „kredit-kard šop" linka:


https://csg-av-si.shop.secutix.com/list/otherProducts?lang=en

 

Ulaznice možete naručiti i direktno kod predstavništva:

Miha Čebulj
Tel.: +386(0)5905 1410; GSM: +386 (0)31 312 914
miha.cebulj@messe-berlin.si


Tamara Stanarević
Tel.: +386(0)5905 1411

tamara@messe-berlin.si

 

DOBRODOŠLI NA ITB BERLIN 2020!

 


 
 
 

 

 
 
 
I AGREE

Website uses cookies to improve the functioning

By using  this site, you agree to our use of cookies, which are designed to improve your user experience on our website.  More about cookies.