ConhIT 17.04.2018 - 19.04.2018

ИТ решенија за амбуланти, лаборатории, хардвер и ИТ инфраструктура и софтвер за болници 

2017: 415 изложувачи на 15.000 м2

            9.000 посетители


conhITе водечки европски саем за ИТ на подрачје на здравство.

И во идната година врв на претставување на ИТ достигнувања во здравството ќе се одвива на саемот conhIT, каде што изложувачите ќе го прикажат целосниот спектар на ИТ производи и услуги на 12.000 м² изложувачка површина.

Тематското разгледување на саемот посетителите ќе го насочат на новите производи и решенија. Ќе бидат организирани и стручни посети на болниците во близина, кај што посетителите ќе можат да се запознаат за делувањето на решенијата и во пракса.

Сегменти

Програмска опрема за болници, рехабилитацијски клиники и домови за остарените; ИТ советување, Медицинска технологија (соодветна ИТ ), Мрежни системи на згради, Архивирање и документација, Машинска опрема на ИТ инфраструктура, Outsourcing, Информацијски решенија за медицинска пракса, Квалитет и управување на знаења, лаборатории и рентгени

 Целни групи

 ИТ: раководители на ИТ ( CIO ) и ИТ работници,

Раководство: Директори ( PZDU ),

Финансов контролинг: финансови надзорници ( CFO ),

Здравствена нега : услуги на негување , Претставници од политика и наука, 

Медицина : CMO , лекари ,  здравствени работници, болници и лица за негување, Студенти и приправници.


 

Ulaznice su kod predstavništva MESSE BERLIN  povoljnije nego kod ulaza na sajam:

 

- Dnevna ulaznica + KONGRES: 44 € (na kasi: 55 €)

 

- Permanentna ulaznica + KONGRES: 88 € (na kasi: 110 €)

 

Ulaznice možete naručiti kod:

 

Miha Čebulj

 

+386 (0)31 312 914; e-mail: miha.cebulj@messe-berlin.si

 


 

Dobrodošli na ConhIT!

 

http://www.conhit.com/media/cit/cit_dl_en/logo_en/conhIT_Logo_Connecting_Datum_en_quer_4c_grau.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Контактирајте не

 

Контактирајте не преку мрежниот образец и во најкусо можен рок ќе ви одговориме.

Полињата означени со * се обврзни!

 

 
 
I AGREE

Website uses cookies to improve the functioning

By using  this site, you agree to our use of cookies, which are designed to improve your user experience on our website.  More about cookies.