07.03.2018-11.03.2018

Водечка светска туристичка берза

2017: 7.415 изложувачи од 187 држави на 160.000 м2

          160.000 посетители - 110.000 деловни посетители


ITB Berlin е најголема туристичка берза на светот. Важноста на туристичка берза ITB Berlin е во деловните средби  и на представувањето на најновите научно-истражувачки резултати и прогнози на туризмот како една од најважните стопански гранки за актуелната година. За стручната и деловна јавност тој настан секако претставува важен извор на информации за трендовите на туризмот.

ITB Berlin важи за важна точка на туристичка понуда и барања.

Саемот опфаќа: туристичка понуда на сите држави на светот, организатори на патувања, системи за резервации, сите видови на превозници, хотели, ...

ITB Berlin е Б2Б платформа за деловни посетители  - одлична прилика за средби на деловни партнери .

За сите останати  ITB Berlin  е прекрасна можност да се открие целиот свет во неколку часови.


 

Ulaznice  su kod predstavnika sajma MESSE BERLIN jeftinije nego kod ulaza u sajam:

1.) Stalna ulaznica za poslovne posetioce: 48-€  (on-line 60€, kasa: 90€)

2.) Dnevna ulaznica za poslovne posetioce:34 (on-line 42€, kasa: 62€)

  3.) Dnevna ulaznica za publiku(subota i nedelja): 12 €


Ulaznice možete da kupite i platite kreditnim karticama i sami odštampajte uz pomoć donjeg „kredit-kard šop“ linka:

https://mb-av-si.shop.secutix.com/list/otherProducts?lang=en


ili naručite kod predstavnika:

Miha Čebulj, GSM: +386 (0)31 312 914; e-mail: miha.cebulj@messe-berlin.si


DOBRODOŠLI NA ITB BERLIN 2018!

 


 

 

 
 
 
I AGREE

Website uses cookies to improve the functioning

By using  this site, you agree to our use of cookies, which are designed to improve your user experience on our website.  More about cookies.